21.6.07

Какво разкри Тим Кринг на пресконференцията

  • Относно DVD премиерата - тя ще бъде на 28 август. Освен всички епизоди, изданието ще включва неизлъчвани сцени, които са били премахнати, както и един пълен 70-минутен пилотен епизод, който не е бил излъчван официално.
  • Heroes:Origins - шестте епизода ще бъдат излъчени след края на официалния втори сезон, който се очаква да приключи средата на април 2008 година. Тим Кринг обещава, че прекъсването в средата на втория сезон ще бъде доста по-кратко. Освен това отново потвръждава, че Volume 2 може да свърши още по-средата на сезона и така да отворят нова глава във филмовата книга на Heroes.
  • Heroes:Generations - Историята във Volume 2 ще има три основни сюжетни линии. Историята на Хиро започва точно от времето, в което го оставихме в края на първи сезон, за разлика от историята на останалите герои, която ще започне четири месеца след събитията на площада Кърби. Част от идеите на Тим Кринг за следващия сезон - няма да има една голяма развръзка, а ще бъдат няколко по-малки. Целта е да не се събират всички герои на едно място за разрешаването на интригата с едно голямо събитие, което допълнително утежнява сюжета, а и не помага на новите зрители да се заинтригуват от историята. Другото поколение - старото, което включва бащата на Хиро, майката на Нейтън, Линдерман, ще бъде една от основните сюжетни линии - ще видим какви са техните грехове в миналото.


Източник:Movieweb

Няма коментари: