16.9.08

Мега спойлери !!!

Трябва да отправя предупреждение - ако считате, че няма да ви е интересно или искате да се изненадвате от всяка следваща сцена - прескочете този пост, защото май има описан почти целия първи епизод от новият сезон.

От страниците на новия брой на TV Guide научаваме още интересни неща за предстоящите епизоди:
--> Както знаем - Хиро няма да се подчини на последната воля на баща си и ще отвори сейф, съдържащ половината от мистериозна формула, която ако бъде събрана с липсващата си половинка може да доведе до разрушението на Земята.Неговият нов немезис - Дафне, ще открадне тази формула и Хиро отново ще трябва да събере сили да спаси света... за трети път. Според Маси Ока сериалът ще заприлича на "24" - Хиро ще има около ден да се оправи с проблема.
--> Анджела Петрели, освен че ще получи доста голям власт, ще разкрие още една тайна - че има биологична връзка с друг голям персонаж от сериала.
--> Мат ще открие кой е стрелял по Нейтън и заради това ще бъде "захвърлен" в саваните на Африка. Там ще намери водач - Усуту, който също ще може да рисува пророчески картини.
--> Мохиндер ще разработи серум, който ще му даде сила подобна на комиксовия герой Хълк, и след това ще прави горещ и безпорядъчен секс(първият в сериала) с Мая.
--> Сцена от бъдещето ще ни покаже една нова луда Клер с пистолет, която с помощта на Андо убива неговият най-добър приятел - Хиро.
--> Една голяма битка между Ели и Сайлър случайно води до освобождаването на няколко престъпници от Ниво 5 - еквивалента на смъртна присъда. Тяхната първа цел ще бъде отмъщение срещу човека, който ги е затворил там - г-н Бенет.
--> Нокс, водача на освободените затворници, ще притежава способността да придобива сили от страха на хората. Като младо момче, той е бил с добро сърце, но израства заедно с уличните банди в Лос Аджелис. Той ще търси отмъщение, че несправедливо е бил заключен и незачетен като човешко същество. Ще се окаже, че някои злодеи съвсем не са толкова зли, а някои герои пък ще покажат и тъмните си страни.
--> Интересни неща ще се случат с Питър - бъдещият му еквивалент ще вземе настоящия и ще го скрие в тялото на затворника Джеси, мислейки че там ще бъде на сигурно място и няма да му се пречка. Обаче когато затворниците са освободени, бъдещият Питър ще откачи. Отиването му до банката и опитът му да се домогне до настоящия Питър. Резултатът е експлозивна вълна от звукови трептения.Ще бъде една епична битка с летящи мебели и каскади с мъже във въздуха.
--> Хейдън разкрива, че слабостта на Сайлър го води при Клер - въпреки силите си, Сайлър може да бъде ранен, може да умре. Затова той ще иска да стане неразрушим като вземе способността на Клер. Освен това ще видим и нови страни от Сайлър. Той ще бъде принуден да култивира други черти от характера си, за да оцелее. Все пак и в неговото сърце има желание да бъде специален и добър, а не луд и зловещ тип, споделя Закари Куинто.
--> Накрая Тим Кринг подхвърля и черешката на тортата - в предишните сезони имаше няколко теории за силите на персонажите - Дали имат някаква научна основа? Дали еволюират? Дали са дар от Бога? Как са свързани всички тези хора? Този сезон всички тези въпроси ще бъдат отново на първа линия и отговорът им ще даде един наистина неочакван завой на историята.

Източник:TV Guide

Няма коментари: