25.4.07

Епизод 20 - какво се знае досега

Както вече знаем следващия епизод се развива 5 години напред в бъдещето, когато оцелелите герои вече са овладели до съвършенство своите способности.

Какво още - Питър вече има следните способности - телекинеза, пророческа дарба, летене, невидимост, пътуване във времето ( от Хиро), супер-сила(евентуално получена от целувката с Джесика), регенериране, телепатия, сънуване. Тоест е станал един доста могъщ суперчовек. Той се е съюзил с Хиро, и най-вероятно с Джесика и тази банда герои наричат себе си Freeworld (което не е потвърдено 100%). Невинният Хиро е станал най-издирвания терорист в света ( вероятно и Питър). Този бъдещ Хиро е отишъл назад във времето, за да спре бомбата, която е избухнала, причинена от Сайлър.(информация за това има в новата част от комикса)Но вместо да спре самото избухване, той прехвърля топката към своя добър бъдещ приятел Питър. И затова той се озовава в метрото и казва знаменитата фраза "Save the cheerleader,save the world".

За другият брат от семейството Нейтън Петрели, Белият дом е вече реалност. Мат Паркман е станал ръководител на сигурността, а Суреш - ръководител на отдел "Медицина" - тоест издигнали са се :). Нейтън предлага геноцид над всички хора с необикновени способности. Което може да се разбира и по друг начин - като предложение за елиминиране на гена-мутант виновен за дарбите. Което не е добре прието от Мохиндер като генетик и изследовател, но все пак Нейтън е ...президента.Има и няколко предположения за конфронтацията на брюнетката Клер с баща й - че това може да е Сайлър(приел дарбата да се преобразява от Кандис), който й казва, че "той най-специалният човек от всички" и след това я убива след цели 5 години...! А може и да не е Сайлър, разбира се.

Що се отнася до самият Сайлър - на промо клипчето се вижда негова снимка до съобщението за бомбата - може би Сайлър е обвинен за експлозията вместо Питър, защото един кандидат за президент не може да има брат, виновен за такава трагедия. Или просто Хиро не е успял да предотврати Сайлър, въпреки предупреждението към Питър в миналото.

Ще следя какво още ще излезе на линия :).

Източник: Heroes Revealed

Няма коментари: