17.4.07

Официалните резюмета за епизоди 21, 22, 23

NBC.com публикува описание на последните три епизода на Heroes.

Предупреждавам - има разкрития - вие решавате дали искате да знаете какво ще става до края на сезона...четете ако искате :).

Епизод 1.21 - The Hard Part
Без да са наясно какво може да се случи ако се провалят в мисия си, решимостта на Хиро и Андо да спасят света е подложена на изпитание. Следвайки своя път, Нейтън предприема някои изненадващи стъпки, за да гарантира своята победа. Джесика и ДиЕл започват да разбират как тяхното семейство се вмества в плановете на Линдерман. Томпсън (в ролята Ерик Робъртс) води нов човек в лоното на компанията. Продължавайки да цапа ръцете си с кръв, Сайлър посещава майка си.

Епизод 1.22 - "Landslide"
Покрай пророчеството на Линдерман и съветите от майка си, в положение да стане член на Конгреса и дори нещо повече, Нейтън обмисля какво ще струва това на неговите близки. В подготовката да се изправи в смъртоносен двубой със Сайлър, Хиро научава за произхода си от своя баща. Докато различните Герои пристигат в Ню Йорк, водени от съдбата, Питър и Тед се опитват да напуснат града преди предсказаната експлозия. Г-н Бенет и Мат научават изненадващата истина за проследяващата система, която се използва за хората със специални сили.

Епизод 1.23 - "How To Stop An Exploding Man" - финален епизод
С ужасяващите предсказания на Айзък, разкрити пред тях, обикновените хора с необикновени способности посрещат моменти на болка и опасност , изпълнени с непоколебима смелост и героизъм, и затварят страниците на първата част на "Heroes"- но изнедващо продължават към следващата.

Няма коментари: