30.10.07

Те са супер...според Кристин

Ели е супер жестока: В епизод 8, който ни праща 4 месеца назад, просто изчакайте да видите колко садистична може да бъде нашата сладка Кристен Бел докато весело поваля и поваля Питър. О, за ваша информация - техните устни някак си се срещат .
Мая е супер лоша: Нещо като Бил от Kill Bill. Просто почакайта да видите какво е направила тя преди четири месеца! Брат й ще ви се стори светец в сравнение с нея.
Нейтън е супер късметлия: Знаете за зловещия изгорен пич, който г-н Петрели продължава да вижда в огледалото? Според източниците, това определено е Нейтън само преди няколко месеца. А причината, поради която сега той изглежда толкова добре е, че (а) Ейдриън Пасдар е генетично благословен и (б) има едно страхотно ново "лекарство", което може да направи добро на доста хора - включително Нейтън и, например Айзък и ДиЕл, и Симон, и татко Суреш, ако трябва да изброим още.
Кенсей е супер стар: На 400 години и изглежда толкова добре без никакъв ботокс? Не е честно! И дори той е могъл да си избере британско име! Много скоро ще видите какво, заедно с Питър, който ще се сдобие с нов другар.
Един герой е супер мъртъв: Сайлър ще убие един Герой. Не-Герой ще убие Не-Герой. И тогава Сайлър ще убие нов Герой. Тази новина не бива да ви изненадва - човекът все още е супер зъл. Не се оставяйте този нов Майлър (от Мая&Сайлър) да ви заблуди!

Източник:E!Online

Няма коментари: