31.10.07

Супер мега спойлери!!!

Информацията по-долу се отнася най-вече за епизод 11 и краят на Част 2 - Generations. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Не четете, ако не желаете да си развалите удоволствието от филма и искате да си останете в неведение до излъчването на епизодите.
Останалите изкривени индивиди (като мен:)) могат да продължат да четат... Част от разкритията вече са публикувани, но с този пост се дават повече детайли относно събитията.

Епизод 11 е със заглавие "Powerless"
  • Очаквайте станалото емблематично интро с въртящата се Земя и Луна неочаквано и рязко да спре. (благодарение на Хиро ,който продължава да спира времето още от предишния епизод)
  • Кенсей е безсмъртен, той не може да бъде убит. Името му няма да е вече Кенсей, а АДАМ МОНРО. 12-те от снимката са го предали в миналото и той е решен да им отмъсти. И в ролята на Адам си е все още Дейвид Андерс, но са изчезнали самурайските дрехи, заменени от модерни костюми.
  • Питър ще окаже помощ на Адам, за да вземат/унищожат вируса от Праймтех. В този момент Питър вече е видял бъдещето и пораженията от вируса. Затова той е дошъл до този момент с Адам, за да унищожи вируса. Защото знае, че заразата ще унищожи общо взето почти всички. Но това, което не знае е, че намеренията на Адам за вируса са съвсем различни.
    Хиро ще попита Питър защо помага на Адам и отговорът ще бъде, защото Адам е негов приятел. И освен това Адам е спасил живота на Нейтън. Хиро ще се опита да убеди Питър, че той самият е бил предаден от Кенсей преди 400 години и това отново ще бъде направено спрямо Питър. Освен всичко това Хиро се опитва да отмъсти за смъртта на баща си, тъй като Адам е виновен за това, а и за гибелта на останалите от старото поколение. Питър ще се противопостави на Хиро като заяви, че Каито е този, който е заключил Адам за 30 години. Той ще спомене, че също е бил затворен в този затвор. Питър ще заяви, че все пак той не иска да наранява Хиро.
  • Конфронтацията в Праймтех ще бъде основно между Хиро и Питър тъй като Адам ще бъде замръзнал от спряното време. Освен това в стаята ще бъдат и служители на компанията, застинали неподвижно в пространството. Ударите на Хиро ще бъдат спирани от Питър чрез телекинеза. Когато Хиро опира меча си до гърлото на Питър, той успява да се измъкне като изпраща електричество по меча и това поваля Хиро в безсъзнание. Малко след това Адам, вече в нормално време, си присвоява отново своя меч.
  • Мат ще лети. Естествено с помощта на Нейтън. До Праймтех. Не пропускайте веселият коментар на Мат малко след като двамата кацнат на земята. Мат ще се опита да убеди Нейтън колко опасен може да бъде Питър(посочвайки инцидента на площад Кърби в Ню Йорк). Нейтън ще изтъкне, че той самият не е виждал Питър след онази нощ. Мат се опитва да обясни на Нейтън, че Анджела му е дала инструкции как да убие нейният собствен син Питър. Ако се налага! Нейтън не иска да слуша повече и казва на Мат, че той ще се оправи с брат си, ако има проблеми. Хиро ще се присъедини към Нейтън и Мат.
  • Питър отваря врати на трезори, използвайки докрай своите възможности, въпреки кървенето от носа му, докато се опитва. Той ще инструктира Адам да вземе вируса. Точно в този момент Хиро ще се опита още веднъж да спре Питър и Адам. Но вярата на Питър в Адам е толкова силна, че той ще спре Хиро. Мат ще се присъедини към тях и ще каже на Питър ( мислено) да пусне Хиро и да се насочи към Адам вместо това. Питър ще му се подчини, но всъщност ще устои (мислено) на инструкциите на Мат.
  • Нейтън ще освободи Анджела от затвора. Тя ще бъде общо взето единственият жив човек от 12-те. Последната жертва ще бъде Виктория Прат. Мат ще бъде този, който ще открие тялото на Виктория в Мейн заедно със снимка й с нарисувания знак на нея. Анджела ще обясни на Нейтън и Мат, че всичко е приключило, Адам е искал отмъщение и тя самата вече се чувства победена. В този момент Нейтън ще каже на майка си , че Питър е жив.
  • Хиро ще се върне обратно в Япония при Андо след срамната си загуба. Той ще се обвинява, че е предал баща си и се е провалил като е оставил вируса да се разпространи.
  • Ще разберем и каква ще бъде съдбата на Адам. Той ще бъде погребан жив до гроба на Каито в метален ковчег, подсилен с железобетон. Оглеждайте се за любимото насекомо, небезизвестната хлебарка да остави своя отпечатък.
  • Нейтън ще изнесе неофициална реч адресирана към света относно вирусната епидемия, която се случва в Одеса, Тексас. Нейтън ясно ще заяви на упорит репортер да открият някой, който е отговорен за това. Той няма да иска да говори, но ще го направи само защото е предизвикан от един репортер на име Брус Евънс. Всички репортери ще излъчат неговата реч от полицейското управление в Одеса. Тази неохотна дадена реч ще бъде излъчена по целия свят и ще бъде видяна от нашите герои. В нея Нейтън ще спомене колко смели са хората от този град, изолирайки се от света, за да могат да го спасят. Ще бъде много вдъхновяща и приповдигната реч. Освен това ще разберете и защо епизодът се казва "Powerless" чрез негова реч.
  • По време на речта на Нейтън ще видим Моли и Суреш в апартамента на Айзък заедно със Мая и Ели. Освен това Клер също ще гледа речта в нейния дом и ще бъде зарадвана да види Питър на екрана до Нейтън и ще разбере, че той е жив.
  • След словото си пред телевизията Нейтън ще се разболее - колко тежко все още няма информация.
  • Мъж на име HYPE ще разруши ресторанта, заедно с Моника в него. Ще го подпали. В края на краищата Ники ще пожертва себе си, за да спаси Моника. Една смърт е вече известна - Ники ще умре в пожара.
  • Ели ще бъде тази, която ще победи Сайлър този сезон и ще бъде провъзгласена като "Герой".

Източник:Heroestheseries

Няма коментари: