23.9.07

Новите Герои

МОНИКА ДОУСЪН (Dana Davis) - Появява се в епизод 4 от Ню Орлийнз с неопределена способност. Тя работи, за да помага на своя брат и баба си (Nichelle Nichols), и се привързва много към брадовчед си Мика (Noah Gray-Cabey). Дейвис споделя, че героинята й е добро момиче с добро сърце, но животът е бил несправедлив с нея и тя търси начин да оправи нещата.

ЕЛИ ( Kristen Bell) - Тим Книг я описва като "малко нестабилна" и " предупредителен образ за това, какви могат да станат нашите Герои". Тя има връзка със семейство Петрели, Ноа Бенет и Клер. Бел споделя за своята героиня, "Ели изпитва затруднения при различаването на правилно и грешно. Тя държи парче от бъдещето на Клер".

ТАКЕЗО КЕНСЕЙ (David Anders) - Бледоликият Андерс играе идолът от детството на Хиро, който според историческите книги би трябвало да бъде благороден герой. Реалността е съвсем различна - той е пиян англичанин и наемен войник. Но той наистина притежава супер сила и когато тя бъде разкрита, това ще окаже влияние върху целият свят на Heroes.

МАЯ ХЕРЕРА (Dania Ramirez) - Способностите на близнаците Мая и Алехандро работят в тандем. Не че тя зависи от него, но има нужда от него, за да проработи. Силата, която притежават, е смъртоносна. Двамата са много близки, но по пътя с тях се случват много несправедливи неща, които повлияват на техните отношенията и на начина, по който самата Мая владее своята способност.

АЛЕХАНДРО ХЕРЕРА (Shalim Ortiz) - При срещата си с Алехандро и Мая, те бягат от закона, принудени да напуснат Доминиканската Република поради деструктивните си способности. Ортиз споделя, че те нараняват доста хора с това,което върви с тях като суперсила. Двамата близнаци са на път към Щатите, за да получат отговори за нещата, които се случват с тях.



Източник:EW

Няма коментари: