11.9.07

Разкрития от последния брой на TV Guide


В новия брой на списание TV Guide Тим Кринг и част от екипа споделят някои подробности за предстоящия сезон:


  • При прескачането 4 месеца напред във времето разбираме, че Питър е смятан за мъртъв. Зрителите ще бъдат въвлечени в съвсем нов сценарий, чийто дупки ще трябва постепенно да попълват, за да се разбере напълно какво се е случило с Питър от деня на експлозията. Последните детайли ще станат известни чак в епизод 8, който ще носи заглавието "Преди 4 месеца" и ще разказва са събитията непосредствено след взрива над Ню Йорк.

  • Новите героини със супер сили - Кристин Бел като Ели ("Вероника Марс"), сексапилна престъпничка, която ще има нещо общо с мнимата смърт на Питър, и Даня Рамирес като Мая, бегълка от централна Америка. Актьорът Dominic Keating пък е в основата на нова сюжетна линия, която ще се развива в Ирландия, за мошенници и престъпници, които макар и симпатични, са опасни. Тим Кринг издава, че някой, който зрителите познават вече, ще бъде замесен в тази история.

  • Клер ще бъде привлечена от свой съученик в гимназията - Уест , и ще изживее първата си романтична история. Но при тяхната първа целувка Клер ще забележи маркировката на хартиената компания на врата на Уест и той ще й разкаже за травматичното преживяване, което е имал, с един мъж с очила с рогови рамки...


Източник:dramaticgrl

Няма коментари: