8.5.07

Какво да очакваме - коментар

Какво научихме досега

Питър не трябваше да бъде толкова лекомислен що се отнася до срещата си с Тед - експлодиращия човек, който ще даде своята сила на Питър, за да избухне едно смъртоносно кълбо от радиоактивност, носещо смърт за 0.07% от населението. Не е ли малко дразнещ факта, че Питър не се опита веднага да избяга в другата посока, когато забеляза Тед на улицата (хм, може и да не го е забелязал)? Бягай от радиацията. Всеки, който има микровълнова, го знае това.

Lost има бащини проблеми. Heroes има майчини проблеми. Не само разбираме, че мама Петрели работи съвместно с Линдерман от самото начало (о, какъв ужас), но Сайлър случайно убива своята майка (упс!), а Майка (бре, какво съвпадение с българския ) продължава да се занимава с бъркотията от майки Ники/Джесика/Кандис. Плюс това научаваме, че Линдерман е създал супертриото Ники, ДиЕл и Майка. Зловещо.

Сайлър е очарователен! Може би най-добрия(!!!!!) злодей по телевизията в момента... Закари Куинто (Сайлър) споделя: " С увеличаването на драматизма, действията на Сайлър стават по-дребни и по-прецизни." И така движенията на малкото пръстче могат да разхвърлят мебели и хора навсякъде из стаята.

Хиро трябва да има повече екшън действия с меча. Маси Ока споделя за своя бъдещ бой с меч със Сайлър: " Цялото действие включваше някъде към 17 стъпки. Нямахме време да го репетираме много пъти, но иначе беше много забавно. Изглежда страхотно и нямам търпение да го направя отново през следващия сезон." Дали наистина снощния епизод включваше 17 стъпки? Или сцената е била малко отрязана, или ще има още бойни взаимодействия между Сайлър и Хиро в последните два епизода.

Какво да очакваме

Сайлър мисли, че той е бомбата. Питър мисли, че той е бомбата. От това, което се знае, Питър е прав и трябва да очакваме една страхотна напрегната развръзка на финала.
Има притеснения за Нейтън, който може не само да успее с мисията си да спаси своя малък брат, но и да стане следващата цел на Сайлър, който иска да стане президент, за гордост на неговата мама. Хм. Да не споменаваме и че Ейдриън Пасдар (Нейтън) не искаше да отговори на въпроса дали ще се върне за следващия сезон на партито след приключването на снимките. Двойно Хм.

И от мен - на канадския клип за еп.21 се вижда как Ники държи ДиЕл в ръцете си - дали е вероятно и той да изгуби живота си?

Източник: Kristin

1 коментар:

Анонимен каза...

Ха уби майкаси без да иска и без тя да притежава специални умения ма нищо пак я уби признавам го.17 движения явно ще се сборят със Хиро.Намен ми се иска да се сборят със Питър и боя да е поне 6 7 минути но явно нямат бюджет да направят бои в стил X-Men имам предвит по раздвижен със повече спец ефекти.