10.5.07

Странна снимка

Снимката е сканирана от списание EW - нещо става между Хиро и Питър... Ако забелязвате мечът на Хиро е цял и е в кръв! Ръцете на Питър също изглеждат окървавени. Дали това всъщност е Питър или е преобразения от способността на Кандис Сайлър... Е, ще почакаме и ще видим :).

Източник:Heroestheseries

5 коментара:

Анонимен каза...

Разгледах снимката и явно тези стълби ще са вече ключовото място а не покрива.Според мен тоа не е Сайлар ако се вгледаме внимателно ще видим че на блузата на Питар има нещо като изгоряло което продължава и по врата му,но няма рана значи се е излекувал а Сайлар не може да се лекува.Аз мисля че това е сцена след смърта на Тед и Питар обяснява на Хиро че Сайлар вече може да гърми като пиратка.Но само времето ще покаже,неизклячвам вероятноста това да е пророческо видение на Питар.

Анонимен каза...

О туко що ме осени супер идея.Споменах за промяната на комикса мисля,че знам каво е станало Питър е освоил умението на Кандис и без да иска се е превърнал във Сайлар.Хйро го намушква неподозираики че това е Питар.Това е на снимката със палтото.Незнам ако изляза прав а аз мисля че съм Бъдещия Хиро може да е наръгал Питар и тои да се е въстановил но и да е избухнал незнам хипотезите са много.Някои да напише нешто какво мисл?

Flyin каза...

Хиро изглежда стреснат на тази снимка. Може би от това, което му обяснява Питър. Но не виждам никакви рани по врата - само сенки.
Подозирам, че Сайлър няма да успее да се добере до Тед. Виж, че дори и в бъдещето не притежаваше неговата радиоактивна способност.

Анонимен каза...

На якото клипче дето си го сложил отпред се вижда как очите на Сайлар посветват а знаем на кои му светят очите а и когато не използваш нещо неозначава че го нямаш.Незнам има 2 епизода нямам търпение да ги изгледам!

Hegemony каза...

Това че не използва способността не значи че я няма.И все пак всеки може да е умрял.Може Сайлър да е убил Тед и това да е неговата кръв.

ПП:Направих форумче http://heroes.yoo7.com/index.htm
Няма да е лощо да се съберем феновете на Heroes ;)Flyin намери ме на скайп jediguardian1374 или на jediguardian@abv.bg
Надявам се да излезе нещо и да си направим едно къмюнити ;)