18.5.07

Какво разкрива Тим Кринг за финала



В интервю за Sci Fi Wire, създателят на Heroes Тим Кринг споделя някои подробности за финала, като потвръждава, че последните три минути ще бъдат всъщност първите три минути от втория сезон.
  • В близко бъдеще трябва да очакваме няколко нови действащи лица, като сериалът ще се придържа към идеята за произхода, първото проявяване и откриване на свръхспособностите. В този ред на мисли, за се следва оригиналната идея, нови герои ще се появяват в шоуто, стари ще отиват :).
  • Вторият сезон ще се занимава доста повече с връзката между поколенията. По този начин на новите зрители няма да им бъде трудно да наваксат и така да следят сериала без да е нужно да са гледали предния сезон. /коментарът тук е, че явно сериалът не трябва да върви по стъпките на "Lost" :)/
  • Кринг потвърждава, че ще има неочаквана развръзка, която обаче няма да бъде разочароваща за зрителите. Ще бъде по-скоро интригуваща развръзка. Идеята е да се приключи едната история в шоуто и тя да прелее в следващата, която ще бъде в основата на втория сезон.

Няма коментари: