9.5.07

Какво е вашето мнение за това палто?

В един от форумите на nbc има следната дискусия - каква е ролята на това палто, което мама Петрели подарява на Клер? И защо дрехата, с която е нарисуван Сайлър в комикса прилича толкова много на него?

Има ли някаква връзка с дрехата, с която е нарисуван Сайлър от Айзък в тази картина? Изглежда по същия начин...

4 коментара:

Анонимен каза...

Мани палтото згледаите се в снимката от комикса когато Хиро и Андо са пред вратат на Аизак и гледат комикса на него Сайлар е намушкан отпред сиреч очи в очи.А когато се крият зат картината и Хиро показва на Андо "същия" комикс то там Сайлар вече е наръгън в гърба и не е с това палто.Междо другото комикса се сменя точно когато Хиро и андо влизат в ателието вижда се ясно но трябва да се стопира защото кадара минава много много бързо.Ако още вникнем във детайлите ще видим че Сайлар на картината със палтото вече е убил Аизак а вън още е светло и за това Аизак му казва:Закасня.Някои да напише нещо че имам чувството че си водя монолог.

Flyin каза...

Това със смяната на комикса не ми е направило впечатление. Ще го погледна на стоп кадър.
Иначе има някакви спекулации, че това палто ще има някаква роля в разпознаването на този, който ще убиват...

Flyin каза...

Прав си за промяната в комикса. Преди да влязат на картинката човека е наръган отпред, а след като вече влизат вътре и Хиро показва пак комикса - човекът е наръган отзад и острието на меча се вижда отпред как е пронизало гърдите. Явно има някакво значение, за да ни го показват...

Анонимен каза...

Този комикс си се мени както си иска постояни остават само лявата част но незнам тя какво прави там.На лявата час е нарисувано момиченцето което Хиро спасява от автобуса но това го имаше още в първия комикс който Хиро открадна от бутката.Тъи като този комикс е взет от бъдещето той се мени спрямо случващото се сега или по скоро каквото ще се случи.Пред вратата Сайлар е с брада и е намушкан отпред следващата сцена е как Сайлар се бръсне и на комикса вече е обръснат и намушкан отзат.