11.5.07

Общи сведения за финала от актьорите

Ейдриън Пасдар - актьорът, който играе Нейтън споделя за финала на първи сезон някаква обща информация, тъй като няма право да разкрива детайлите. Всички въпроси около героите се решават по един грандиозен начин. Той самият(Нейтън) има роля във вземането на финалното решение - в последните три минути на финала. Последните минути са взривяващи и смайващи. На въпроса дали има обрат в края, който да загатне за следващия сезон, Ейдриън отговаря, че наистина ще видим началото, от където ще се развият нещата във втория сезон. Финалът ще ни разкрие 2-3 минути оттам, откъдето ще започне втори сезон - някакво наистина интересно място...

Маси Ока - Хиро, смята, че сезонът свършва по страхотен начин... Наистина всеобхватен завършек на Том 1 - "Genesis". И на цялата сюжетна линия за бомбата. Финалът е наистина много добър и ще бъдем свидетели на невероятен обрат за всички герои. И ще видим съвсем малко от Том 2 - " Generations". Финалът е бомбата - и пряк, и в преносен смисъл.

П.С. От това съдя, че най-вероятно до финала Нейтън няма да бъде убит от Сайлър , ако ще взима важно решение тогава... :)

Няма коментари: