15.5.07

Поредна доза разкрития за финала

И така..., в очакване на последния епизод, ето някои промъкнали се и споделени мнения и слухове:
  • Според Джак Колман (г-н Бенет) финалът ще бъде една наистина фантастична развръзка ( не знам кое значение има предвид на "фантастичен" :) ), която ще прескочи към нещо наистина неочаквано. Реакцията ни би трябвало да бъде "Какво?Какво? Това е страхотно!" Освен това ще разберем най-накрая какво е първото име на г-н Бенет.
  • Финалът няма да бъде два часа. Точната продължителност е 65 минути плюс рекламите.
  • Дали ДиЕл ще оживее? Слуховете са, че отговорът е "Да", защото актьорът може би е подписал договор с NBC за втория сезон.
  • Относно Хиро и мечът - според слуховете, точно Хиро е великият древен боец Кенсей. Ако съдим по рисунката на Айзък с динозавъра, който лесно може да се вземе за дракон, има голяма вероятност да е истина.
  • Четирима герои ще бъдат в опасност в последния епизод. Тоест има голяма вероятност да не се появят във втория сезон. Може би това ще са ДиЕл, Мат или Андо. Със сигурност няма да са Питър, Нейтън, Ники и Клер, както и Майка и Моли (поради факта, че не можеш да убиваш деца по телевизията - мда, рейтингът ще пострада)

Източник:Нeroestheseries

1 коментар:

Анонимен каза...

Много добър епизод тея хора мрът като мухи.Малко тъпо беше това със Линдерман сякаш недоизмислено.Като гледам промото за последния епизот ми се струва,че и Мат Паркман ще умре а може и г-н Бенет да поеме към отвъдното.За ДиЕл и Андо незнам.Вижда му се края след една седмица ако сме живи и здрави ще коментираме големия финал!